Rekisteröidy
Kirjaudu sisään

(09) 253 25200 myynti@runeberginkukka.fi (09) 253 25200
Kirjaudu sisään
0
Kukkalähetykset on helppo tilata verkkokaupastamme. Toimitamme ne kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Muualle Suomeen ja ulkomaille välitämme kukat INTERFLORAN kukkavälitysjärjestelmän kautta.
Rajoitamme kohtaamisia myymälässämme
Runebergin Kukka Dan Ward on yksi alansa johtavista yrityksistä Suomessa. Meillä on jo 111 vuoden perinne Helsingissä. Palvelemme laajaa yritysasiakaskantaamme ja vaativia yksityisasiakkaitamme heidän kukkatarpeissaan. Vahvuuksiamme ovat näihin haasteisiin hiotut palvelut, korkealuokkaiset kukkatuotteet sekä henkilökuntamme korkea ja usein palkittu ammattitaito. Liikevaihtomme kasvaa ja nyt tarvitsemme ammattilaiset kahteen eri tehtävään.
TULE MEILLE TÖIHIN
Liiketoimintamme kasvaa. Etsimme rautaiseen tiimiimme yhdestä kahteen uutta henkilöä.
TULE MEILLE TÖIHIN
Yksinäisyys on arkea monelle ikäihmiselle ja joulun aikaan yksinäisyyden kokemus korostuu. Vuosittainen Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja muistuttaa kohtaamisen tärkeydestä ja kannustaa piristämään vanhuksia joulukukkalahjoituksella.
OLE JOULUPUKKINA SENIORILLE
Pienikokoisten ja miniatyyriorkideoiden valikoima on nyt parhaimmillaan. Laadukkaat ecuadorilaiset Ecuagenera-orkideatarhan kasvit ovat esillä myymälässämme.
Minejä harrastajille
Muutaman vuoden tauon jälkeen voimme tarjota asiakkaillemme jälleen kotimaisia laaturuusuja.
Kotimaiset leikkoruusut ovat palanneet valikoimaamme
Yksinäisyys on arkea monelle ikäihmiselle ja joulun aikaan yksinäisyyden kokemus korostuu. Vuosittainen Ole Joulupukkina Seniorille -kampanja muistuttaa kohtaamisen tärkeydestä ja kannustaa piristämään ikäihmisiä joulukukkalahjoituksella.
Ole joulupukkina seniorille -kampanja päättyi 17.12. Kiitos osallistumisestasi!
Home Instead Seniorihoivan järjestämä hyväntekeväisyyskampanja Ole Joulupukkina Seniorille käynnistyy jo kahdeksatta kertaa. Kampanjan kautta kuka tahansa voi helposti ilahduttaa yksinäisiä vanhuksia joulukukkalähetyksellä. Joulukukka tuntemattomalta on monelle ikäihmiselle joulun tähtihetki, kodin piristys ja harvinainen kontakti toiseen ihmiseen.
Hyväntekeväisyyskampanja jakaa jälleen joulukukkia vanhuksille
 – pieni ele tuo suuren ilon yksinäisille ikäihmisille
Runebergin Kukan nimissä soitetaan huijauspuheluita kukkalähetyksistä
Varoitus asiakkailemme
Olemme valinneet huolellisesti laajan valikoiman erilaisia ruukkukasveja äideille. Kimppuja valmistamme niin ruusuista kuin hajuherneistä, myös pionivalikoimamme on suuri.
Äitienpäivä 2017
Suomen talouden taantuman taittuminen näkyi selkeästi joulukukkamyynnissämme. Toimitimme ennätysmäärän joulukukkalähetyksiä viikoilla 50 ja 51.
Joulukukkia myytiin ennätysmäärä
Kiitos lahjoittamastasi joulukukasta yksinäiselle seniorille.
Lahjoita joulukukka yksinäiselle seniorille -kampanja on ohi
Upea joulukukkamallistomme on valmiina esiteltäväksi. Suunnitteluprojektin vetäjänä toiminut hortonomi Kati Paasonen kertoo joulukukista ja esittelee mallistomme.
Joulumallistomme 2016
Runebergin Kukka Dan Ward on mukana Home Instead Seniorihoivan järjestämässä Ole Joulupukkina Seniorille -kampanjassa, jossa jaetaan joulukukkalahjoituksia yksinäisille ikäihmisille.
Lahjoita joulukukka yksinäiselle seniorille

8.7.2016

Autokoristeet

Hääauton voi koristella monella eri tavalla. Konepellille kiinnitetty kukkakoriste on klassinen, hyväksi havaittu koristelukohta.
Autokoristeet
Siirrymme aukioloajoissamme kesäaikaan.
Palvelemme koko kesän
Olemme aloittaneet uuden hääkukkamallistomme lataamisen verkkokauppaamme.
Hääkukkamallisto 2016
Orkideaviikkojemme 21.3.-4.4.2016 aikana tarjoamme kymmeniä erilaisia orkideoita asiakkaillemme. Perhosorkideoiden lisäksi valikoimassamme on muun muassa Brassada-, Burrageara-, Dendrobium-, Howeara-, Masdevallia-, Paphiopedilum- ja Promenaea-suvun orkideoita.
Runebergin Kukan Orkideaviikot 21.3.-4.4.2016
Kansainvälistä naistenpäivää vietettiin ensimmäisen kerran 19. maaliskuuta 1911, tuolloin Itävallassa, Tanskassa, Saksassa ja Sveitsissä järjestettyihin kokoontumisiin osallistui yli miljoona naista ja miestä. He vaativat naisille äänioikeutta, työoikeutta, oikeutta ammattikoulutukseen ja työsyrjinnän lopettamista. Naistenpäivästä on muodostunut myös Suomessa tärkeä kukkasesonki.
Kansainvälinen naistenpäivä 8.3
Pidennämme viikonlopun ja pyhäpäivien aukioloaikoja.
Uudet aukioloajat
Lähetä ikimuistoisen upea kimppu äidille. Lähettipalvelumme toimittaa sen perille kaikkialle pääkaupunkiseudulla.
Kukkia äidille
Pyydämme asiakkaitamme tekemään kiireelliset tilaukset puhelimitse
Pyydämme tekemään kiireelliset kukkatilaukset puhelimitse

10.3.2015

Tule töihin!

Mikäli olet oppimishaluinen ja asiakaspalvelusta kiinnostunut puutarhuri, floristi tai floristimestari, etsimme juuri sinua.
Ruusu alkaa nuokkua, jos se ei saa vettä. Nuokahtamisella ei ole tekemistä ruusun iän kanssa. Ikääntynyt ja tuleentunut ruusu karistaa terälehtensä niin maljakossa kuin pihalla kukkiessaankin. Ruusulajien ja – lajikkeiden leikkokestävyydessä on suuria eroja.
Nuokkuva ruusu ei ole vanha ruusu
Lue lisää uudesta Mennään naimisiin!-lehdestä
Lähikuvassa Jouni Seppänen