Rekisteröidy
Kirjaudu sisään

(09) 253 25200 myynti@runeberginkukka.fi (09) 253 25200
Kirjaudu sisään
0

Hyväntekeväisyyskampanja jakaa jälleen joulukukkia vanhuksille – pieni ele tuo suuren ilon yksinäisille ikäihmisille

Hyväntekeväisyyskampanja jakaa jälleen joulukukkia vanhuksille
 – pieni ele tuo suuren ilon yksinäisille ikäihmisille

Home Instead Seniorihoivan järjestämä hyväntekeväisyyskampanja Ole Joulupukkina Seniorille käynnistyy jo kahdeksatta kertaa. Kampanjan kautta kuka tahansa voi helposti ilahduttaa yksinäisiä vanhuksia joulukukkalähetyksellä. Joulukukka tuntemattomalta on monelle ikäihmiselle joulun tähtihetki, kodin piristys ja harvinainen kontakti toiseen ihmiseen.

Ole Joulupukkina Seniorille -hyväntekeväisyyskampanjantavoitteena on viedä ripaus joulumieltä mahdollisimman monelle vanhukselle.  ”Olemme todella ylpeitä siitä, ettäjärjestämämme kampanja on vuosien varrella tuonut iloa jo kymmenille tuhansillesenioreille. Joulun aikaan yksinäisyyden tunne usein korostuu, ja kukkalähetystuo joulunaikaan merkittävää iloa ja valoa”, sanoo Home Instead Seniorihoivantoimitusjohtaja Samuli Suominen.

Home Instead Seniorihoiva järjestää hyväntekeväisyyskampanjan jokahdeksatta kertaa – tänä vuonna mukana on yhteensä 59 kukkakauppaa.Kukkalähetysten saajien valinnasta ja kukkien perille toimittamisesta vastaavatkotihoidot, vanhuspalvelut, järjestöt ja seurakunnat Helsingissä, Espoossa,Vantaalla, Lahdessa ja Tampereella.  

Helppo tapa ilahduttaa yksinäisiä javähävaraisia vanhuksia 

”Olemme varmistaneet,että yksittäiselle ihmiselle on mahdollisimman yksinkertaista osallistuakampanjaan: kukkalahjan voi kätevästi ostaa vaikka kauppareissulla.”, Suominen kertoo.”Meille tämä on iso työponnistus, mutta on upeaa olla mahdollistamassa lämpimänjoulumielen levittämistä tavallisilta, kiireisiltä ihmisiltä tuhansillevanhuksille.” 

Osallistuminen on helppoaja osallistuja saa itse valita, millaisen ja minkä hintaisen kukkalähetyksenvalitsee.

Tervetuloa tekemään pieni suuri teko myymäläämme!Takaisin

Viimeisimmät uutiset

Runebergin Kukan nimissä soitetaan huijauspuheluita kukkalähetyksistä
Varoitus asiakkailemme
Olemme valinneet huolellisesti laajan valikoiman erilaisia ruukkukasveja äideille. Kimppuja valmistamme niin ruusuista kuin hajuherneistä, myös pionivalikoimamme on suuri.
Äitienpäivä 2017
Suomen talouden taantuman taittuminen näkyi selkeästi joulukukkamyynnissämme. Toimitimme ennätysmäärän joulukukkalähetyksiä viikoilla 50 ja 51.
Joulukukkia myytiin ennätysmäärä
Kiitos lahjoittamastasi joulukukasta yksinäiselle seniorille.
Lahjoita joulukukka yksinäiselle seniorille -kampanja on ohi